Sakarya Vadi Cafe Restaurant | Sakarya

"Sakarya'da nerede nargile içilir?" sorunuza yanıt ve Sakarya yeşil ile bütün bir manzara güzel bir cafe arıyorsanız doğru adrestesiniz.

Sakarya'nın doğal o güzel manzarasını Vadi Cafe Restaurant'ta izlemek ister misiniz ? Sakarya Vadi Cafe Restaurant'a gidip manzara eşliğinde nargilenizi ve canlı müzik ile hoş vakit geçirebilirsiniz. Üstelik fiyatlar da çok uygun.

Kendisini Vadi54 Yutlarının dışarıdaki evi olarak tanıtan mekan ile ilgili birkaç şey söylemeden geçemeyeceğim. Mekanın manzarasını biz beğensekte hizmetten birçok müşteri memnun değil. Servisin geç geldiği için memnuniyetsizlik duyabilirsiniz. Ama herşeyden önce benim için önemli olan huzur ve manzara diyorsanız kesinlikle tercih etmeniz gereken bir yer.

Fiyatlar
iki kişi için ortalama hesap 50 TL

Ulaşım

Adres: Kemalpaşa Mahallesi, 166. Numara:, 6. Cd., 54050 Serdivan/Sakarya
Telefon: (0264) 502 10 10

Navigasyon Harita

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

4 yorum: