Wings Cafe | Karabük 100.yıl

Wings Cafe Karabük ilinin 100.yıl mahallesinde bulunuyor. Tam üniversitenin yanına konumlanmış bu mahalle Karabük Üniversitesinin genişlemesi, kalabalıklaşması ile adeta yeniden can buldu. Kalabalıklaşan şehir ve artan genç üniversiteli öğrenci nüfusu ile beraber Karabük artık küçük İstanbul olmaya aday şehirlerden birisi haline geldi.

Wings Cafe gençlerin tercih ettiği cafeler arasında bulunsa da istanbul'daki gibi fiyatlar şişirilmiş değildi. Sunumu mekan konsepti gayet güzel, çalışanları ilgili ve güler yüzlüydü. Mekanda nargile içmenizi tavsiye ederiz. Wings'in nargilesi hem uygun hemde nargilenin hakkını veren bir işletme olduğunu aldığımız hizmet neticesinde anlamış olduk.


Tablerleri farklı renkler ve markalarda, bazılarının da ekranı kırık bile olsa Karabük 100.yıl mahallesinde bulunan Wings Cafe bizce olaya farklı bir bakış açısı getirmiş, çağa çabuk ayak uyduran görüntüsü ile bizlerden tam not almayı başardı.


Eğer bir gün Karabük'e yolunuz düşerse Wings tercih edeceğiniz cafeler arasında mutlaka olmalıdır. Suffle siparişimizden de memnun kaldığımızı belirtmek istiyorum.

Yedik içtik sıra geldi hesabı ödemeye
Cafe nin fiyatları istanbul a göre gayet normaldi. Masaüstü ve meyveli nargile 25 tl klasik nargilede çok daha uygun seviyelerdeydi. Biz 6 çay 2 nargile 1 suffle 1 latte için 66 tl hesap ödedik. İstanbul'da dengi bir cafede ortalama 100 TL gibi bir hesap gelmesi beklenirdi.

Mekanın tam karşısında Henry Jonas cafe buluyor. Henry Jonas ile ilgili tanıtım yazısı yayınlandığında buradan ulaşabilirsiniz.

Karabük'te bulunan diğer cafe önerilerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder