Mavi Haliç On Numara Cafe Restaurant | Sütlüce,Beyoğlu; istanbul

Beraberliğimizin ilk aylarında gittiğimiz o zaman ki adı ile Mavi Haliç Cafe Haliç'in kıyısında bulunan daha sonradan ismi Mavi Haliç On Numara olan ilk zamanlar çok beğendiğimiz On Numara olduktan sonra cafe yerine restaurant kısmına önem verilen Sütlüce'de Haliç Kongre Merkezinin yanında bulunan İstanbul'daki cafe.


On Numara ismini almadan önce gittiğimiz Mavi Haliç'te muhteşem sunumu ile çeşit çeşit peyniri ile donatılmış Ege Usulü Serpme Kahvaltı yaptık. Çeşitli zamanlar da da nargile içmek için gittiğimiz bu mekan ailecek sevdiğimiz sık sık uğradığımız bir mekandı.


On Numara olduktan sonra ilk ve son kez diye nitelendirebileceğim ziyaretimizde mekan doluydu hava soğuk olmasına rağmen dışarıdaki masada beklememiz söylendi. Tam mekanı terk etmeye hazırlanırken bir masanın boşalması ile beraber bizi o masaya aldılar. 2 adet nargile söyledik ve nargile yalnızca o mekanda içtiğimiz değil hayatımızda içtiğimiz en kötü nargileydi. Yarım saat civarında oturduğumuz mekandan sonra kendimizi Süleymaniye'ye Hüsnü Ala'ya attık. O Muhteşem balkon manzarası ile Hüsnü Ala Cafe ile ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.


Mavi Haliç On Numara Cafe Restaurant Menü ve Fiyatlar
2 Kişilik Ege Usulü Serpme Kahvaltıya 60 TL hesap ödedik.
2 Kişilik Ortalama Nargile Hesabı 40 TL

Daha sonrasında nargilenin kaldırıldığını duysam da bir daha Mavi Haliç On Numara Cafe'ye gitmediğimiz için menü de hala nargilenin bulunup bulunmadığına dair kesin bir bilgiye sahip değiliz.

Otopark
Mevcut ve ücretsiz.

Ulaşım
Metrobüs ile Ayvansaray yada Halıcıoğluna gelip 41ST 'ye binip Sütlüce Durağında inerseniz mekan tam karşınızda olacaktır.

Duraktan geçen diğer otobüsler; 47E, 41ST, 36T, 47, 58B, 54HŞ, 62, 65G

Minibüs ile ulaşım; Topkapı - Seyrantepe mininüsleri ile ulaşabilirsiniz.

Vapur ile ulaşım; Mekan Sütlüce iskelesinin yanında bulunmaktadır.
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder