Gönül Bahçesi Cafe Restaurant | İstanbul, Gürpınar

İstanbul merkezinden, kalabalığından biraz uzaklaşıp kafa dinlemek isteyenler için alternatif mekanlardan birisi ile yine karşınızdayız. Beylikdüzü'nün bir mahallesi olan Gürpınar'ın sahilinde konumlanmış olan Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant İstanbul'un merkezi niteliğindeki Fatih ilçesine 40 km mesafede bulunuyor.

Aracımızı otopark'a bıraktıktan sonra mekana girişte bizi karşılayan sobayı görür görmez mekana gelmekle doğru karar verdiğimizi anladık. Sobanın üzerinde bulunan kestanenin kokusu tüm mekanı sarması bu mekanın kışın gidilecek mekan kategorisinde görmemizdeki en büyük etkendi.

Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant'ın Nargilesi, Tostu ve çayını denedik. Tostlarımız biraz geç gelmesine rağmen patetes, turşu, domates ve yeşillikler ile servis edildi. Nargilesi konusunda pek iddialı olduğunu söyleyemesekte mekan çalışanlarının ilgi ve alakası sayesinde memnun kaldığımızı söylemeliyim.

Mekan 2 kattan oluşuyor. Tahta kapıları ve tahtadan yapılmış yer döşemeleri mekan konsepti ile gayet uyumlu. 1.kat ağırlıklı olarak restaurant 2.kat ise nargile cafe olarak hizmet vermekte olup dış mekanda bulunan masaları dışarıda herhangi bir ısıtıcı bulunmadığı için tercih etmenizi önermiyoruz.

1.kat 2 bölümden oluşuyor. 1.bölüm restaurant hizmeti verirken ayrılmış olan 2.bölüm köy kahvesi görüntüsündedir. 2.bölümde dilerseniz okey gibi kahve oyunları oynayabilmeniz için uygun ortam yaratılmış.

Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant'ta Kahvaltı Servisi Var Mı?
Serpme kahvaltı ve kahvaltı tabağı servis edilmektedir. Fiyatlar kişi başı olmak üzere 20-30 TL aralığındadır.

Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant Aile Yeri Mi?
Mekan müşterilerinin büyük çoğunluğunu aileler ve sevgililer oluşturmaktadır.

Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant Fiyatları
1 Nargile 4 Çay 2 Tost 'a 61 TL gibi bir hesap ödedik.

Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant Otopark Fiyatları
Mekanın otoparkı ve valesi bulunuyor.Vale standart ücreti bulunmamakla beraber dilerseniz bahşiş bırakabilirsiniz.

Bonus
Mekana giriş yaptığımız saat itibari ile gün batışını izleme fırsatımız oldu. Gün batımını izlemek için öncelikle dışarıya oturduk ve bu muhteşem gün batımı manzarasına tanık olduk.

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder